Welkom - Wie - Wat - Hoe - Contact - Links - Uw levensverhaal

Wie

 

 

Mijn naam is Karen Kroese.

Ik ben naar de School voor de Journalistiek gegaan om kunstcritica te worden. Ik heb gewerkt bij het Holland Festival, de Nederlandse Filmdagen, het International Film Festival Rotterdam, de Filmkrant, het Cultureel Supplement van NRC Handelsblad, Magazijn. Ik ben lid geweest van de Kring voor Nederlandse Filmjournalisten.

In Zeeland heb ik me bijgeschoold en het diploma NIMA PR-A gehaald. Ik heb gewerkt als communicatiemedewerker bij waterschap Zeeuwse Eilanden en Archipel Scholen. Nu ben ik hoofd promotie en publiciteit bij Theaterproductiehuis Zeelandia, organisator van Zeeland Nazomerfestival.

Kroese voor tekst bestaat sinds 1 mei 2000. De afgelopen vijftien jaar heb ik over uiteenlopende onderwerpen geschreven.
Mijn nieuwsgierigheid en oprechte belangstelling hebben me inmiddels veel geleerd over architectuur, gebiedsontwikkeling, onderwijs, milieuzaken, veiligheid, waterbeheersing en opvoeding.

Tekst kent vele vormen, zoals: achtergrondartikelen, interviews, copywriting, jaarverslagen, ghostwriting, webteksten en beschouwingen. Ik beheers het allemaal.

Daarnaast heb ik ervaring als eindredacteur, projectleider, organisator van evenementen en communicatieadviseur.

Hier kunt u mijn curriculum vitae lezen.